Webinar 16 juli 2020

Van donker naar licht

Webinar 16 juli 2020

Van donker naar licht

by soeredj

Onze lichamelijke gesteldheid is één van de belangrijkste factoren die ons KWALITEIT VAN LEVEN bepalen. Niet voor niets gaat onze levenskwaliteit dan ook vaak ernstig achteruit op het moment dat we met beperkingen te maken krijgen. We zijn niet meer in staat onbekommerd onze dagelijkse activiteiten uit te voeren en we worden belemmerd in ons werk, onze hobby’s, sportieve activiteiten en sociale contacten. Tot overmaat van ramp legt dit vaak druk op onszelf en onze directe omgeving. Hoe ga ik nu hiermee om?

Blindheid in welke vorm dan ook, kan grote beperkingen creëren voor de manier waarop we in het leven komen te staan. Je kunt letterlijk en figuurlijk vast komen te zitten waarbij je dag overheerst wordt door verdriet, piekeren, zorgen maken, strijd en verzet. “Waarom moest mij dit overkomen?”, “Dit is ondraaglijk”, “Hoe moet ik nu verder?”, “Wat betekent dit voor mijn toekomst?”, “Zal ik ooit nog gelukkig zijn?”

Met onze gast Jeroen Perk nemen wij je mee naar zijn wereld “ VAN DONKER NAAR LICHT”. Hoe Jeroen zijn leven eruit zag en wat hij allemaal heeft ondernomen om de man te zijn die hij nu is geworden. Vanuit zelfkennis door vallen en opstaan, is zijn gedragsvoorkeursstijl letterlijk op zijn netvlies gekomen en heeft hij moeten omgaan met zijn blindheid en alle beperkingen die daarbij om de hoek kwamen kijken. Er ontstond zelfwaardering vanuit de stappen die Jeroen maakte, om vervolgens tot zelfvertrouwen te komen. Niets staat deze man nog in de weg om te genieten van het leven die hij heeft omarmt. Hij is een inspiratiebron geworden voor velen, door om te gaan met beperkingen. Zijn verhaal deelt hij graag met jou, zodat jij dit kunt gebruiken in jouw leven, met of zonder blindheid als beperking. Sluit jij jouw ogen of gaan ze bij je open?

Meld je gratis aan voor dit inspirerende webinar op donderdag 16 juli 2020 om 12:00 uur. Bekijk hier de webinar…

Hoe ga jij om met beperkingen in deze tijd? Kom alvast uit het donker en plaats jezelf alvast in het licht met zijn inspiratie via onderstaande links:

DE WERELD DRAAI DOOR voor Jeroen Perk
https://www.bnnvara.nl/dewerelddraaitdoor/videos/3283

Ongelooflijke techniek: Jeroen kan weer zien – RTL LATE NIGHT

“Succes is een keuze” … en Jeroen Perk springt letterlijk een gat in de lucht. Hij laat zijn blindheid geen belemmering zijn in dit leven. Vanuit zelfkennis is zelfwaardering ontstaan om vervolgens zelfvertrouwen een nieuwe betekenis te geven. Het trainen van je lichaam heeft te maken met 20% fysieke gesteldheid en 80% mentale weerbaarheid. #gedragsvoorkeursstijl #communicatie #effectievesportcoaching #personalcoaching #bbbbootcamp #humanhabits

Blind Man Skiis Thanks to Argus II

‘Mijn hersenen waren vergeten wat een theepot was’ – RTL NIEUWS

powered by

Top