Webinar 30 april 2020

Hoe werk je op afstand het beste met collega’s samen?

Webinar 30 april 2020

Hoe werk je op afstand het beste met collega’s samen?

by soeredj

Wil jij weten wat jouw gedragsvoorkeursstijl is en die van je collega’s?

Wil jij weten wat jouw gedragsvoorkeursstijl is en die van je collega’s? In samenwerking met Online Seminar organiseren wij op donderdag 30 april 2020 om 12:00 uur een speciaal webinar over effectief samenwerken op afstand.

Gedragsspecialisten Roy Ramdjanamsingh van Q4 Profiles en Soeredj Monorath van HumanHabits delen praktische handvatten met je.

Samenwerken in tijden van corona Ook jouw collega’s kampen met onzekere tijden. Dit betekent ook dat zij teruggaan naar hun onbewuste voorkeuren en hun gevoel voor veiligheid opzoeken. De eerste golf van paniek, zoeken en afwachten begint te verschuiven naar “hoe nu verder?”. We proberen zoveel mogelijk ons leven op te pakken binnen de kaders die we momenteel hebben.

Laten we samen op momenten als deze het verschil maken voor alle collega’s die nu thuiswerken. Dat we medewerkers en bedrijven voorzien van praktische handvatten om hun personeel een gevoel van betrokkenheid en waardering te geven. Juist nu zijn we gebaat bij een sterke onderlinge verbinding, zowel zakelijk als privé!

Klik hier voor de webinar…

 

powered by

Top