Een betere ontwikkeling met onze

Producten

Een betere ontwikkeling met onze

Producten

by soeredj

Gedragsanalyse en effectieve communicatie strategieën

Auteur: Soeredj Monorath

Prijs: € 39.95

Levertijd: 1 tot 3 werkdagen … bestel nu, in winkelwagen plaatsen bij:

BlackBoxPublishers

Bol.com

Bruna.nl

Het vakgebied van de trainer-coach bestaat uit verschillende zaken, zoals het adviseren, trainen en coachen van klanten (trainees). Daarbij bouw je snel en verantwoord aan een sterke relatie met jouw klanten. Vaak met als doel het aanleren van een verbeterde levensstijl. Als trainer-coach inspireer je klanten met kennis en vaardigheden en verhoog je de zelfmotivatie. Dit boek helpt je bij het systematisch analyseren van gedrag en het toepassen van effectieve communicatiestrategieën. Je leert de juiste communicatie toe te passen tussen jezelf als trainer-coach en de trainee. Daarmee kun je mensen raken. Succes is een keuze die je voor jezelf maakt.

Doelgroep
Deze publicatie is geschreven voor professionals, zoals trainer-coaches, personal trainers, fysiotherapeuten en voedingsdeskundigen, die meer willen leren over effectieve communicatie met hun klanten. Het boek wordt veelvuldig gebruikt in opleidingen waarin studenten werken aan het zich eigen maken van essentiële communicatievaardigheden.

Auteur
Soeredj Monorath is eigenaar van HumanHabits, ontwikkelaar van het Team Cohesion System en Effectieve Sport Coaching, tevens gecertificeerd DISC trainer-coach op het gebied van werving & selectie, teambuilding, persoonlijk leiderschap, sales en sportcoaching.

Aantal pagina’s: 162
Taal: Nederlands
Bindwijze: Hardcover

Top