on demand video training over

Persoonlijk Leiderschap, Teamsamenhang & Communicatie

on demand video training over

Persoonlijk Leiderschap, Teamsamenhang & Communicatie

by soeredj
Wil je graag investeren in jouw kwaliteiten en talenten? Dan zijn “on demand video trainingen” een prettige en effectieve manier om jezelf en collega’s verder te ontwikkelen. Er zijn grote voordelen om dit “on demand” te doen, in vergelijking met minder innovatieve middelen.

On demand video training

Te veel organisaties laten commerciële mogelijkheden liggen in hun kernactiviteiten. Meer dan 80% van de leidinggevenden zegt dat ze niet eens dicht bij het volledige potentieel van hun kernactiviteiten zijn. Onze trainer-coaches helpen organisaties om het groeipotentieel van mensen verder te ontwikkelen met “on demand video trainingen”.

Praktisch toepasbaar

Met onze ervaringsjaren, die wel meer dan 20 jaren teruggaan in de tijd, weten we dat zaken praktisch toepasbaar moeten zijn. Of het nu in de sportwereld of de zakenwereld is, het gaat altijd om leiderschapsontwikkeling, veilige teamsamenhang en vertrouwde communicatie. Onze on demand video trainingen helpen je bij deze belangrijke punten van ontwikkeling en zijn ook nog herhalend te bekijken. Het werkt voor jou, want het is praktisch toepasbaar!

Voordelen van “on demand video training”

Klantgerichte personen en organisaties bouwen een deugdzame cyclus op die we het klantwiel noemen. We helpen organisaties in elke fase van de groei, door video oplossingen op maat te ontwikkelen en samen te werken met alle niveaus van de organisatie.

  • On demand video training zorgt voor snelle ontwikkeling
  • On demand video training is goedkoper
  • On demand video training is flexibel
  • On demand video training is herhalend
  • On demand video training zorgt voor betere personeelsmotivatie
  • On demand video training kan gepersonaliseerd worden

Leiderschapsontwikkeling heeft met jouw persoonlijke gedragsvoorkeursstijl te maken. Wil jij dat weten? En wil jij vanuit jouw natuurlijke stijl anderen inspireren? Laten we samen van “Good to Great” gaan.

Together everyone achieves more = TEAM, maar het begint altijd met de “I” van het individu. Er zijn er genoeg die zeggen dat: “There is no I in TEAM”. Vanuit ons adagium weten wij dat het altijd begint met de inzichtelijkheid van persoonlijkheden van de mensen, alvorens we een team kunnen bouwen en kunnen spreken van teamsamenhang.

Wie ben ik? Wie ben jij? Wie zijn we samen? Vanuit non-verbaal gedrag, intonatie en verbaal gedrag, kunnen we elkaar beter herkennen. En hoe meer we elkaar verkennen, hoe beter we kunnen begrijpen en met elkaar kunnen omgaan. Als je ook nog eens weet waar je op moet letten om te begrijpen wie mensen zijn, dan kunnen we spreken van communicatie.

Soeredj Monorath
TRAINER-COACH

“Behandel mensen zoals zij behandeld willen worden” is de basis van mijn inspiratie voor jou. Ik help je graag op weg naar persoonlijke ontwikkeling in leiderschap, teamsamenhang en communicatie.

Top