Webinar 24 september 2020

Vitaal leiderschap tijdens de Corona crisis

Webinar 24 september 2020

Vitaal leiderschap tijdens de Corona crisis

by soeredj

Vitaal leiderschap tijdens de Corona crisis

Ben jij er klaar voor om goede vertrouwensrelaties op te bouwen?

Vitaal leiderschap begint altijd bij jezelf. De kracht van persoonlijk leiderschap is het ontdekken meer dan waard. Soeredj Monorath, gedragsspecialist van HumanHabits, neemt je mee in deze energieke webinar samen met Drs. Peter Wolfhagen, bewegingswetenschapper en auteur van inmiddels 15 boeken, waaronder “Bouw jouw leefstijlplan”. Zowel Peter als Soeredj trainen en coachen professionals in de sportwereld en het bedrijfsleven.

De verdiepingsslag in zelfkennis brengt je in hoge mate zelfwaardering, en deze persoonlijke ontwikkeling resulteert in een versterkte vitaliteit met het juiste zelfvertrouwen. Op basis van deze eigen persoonlijke ervaringen zijn professionals in staat om de vitaliteit van medewerkers te managen. Zij krijgen handvatten voor een goede dialoog, leren écht te luisteren en een vertrouwensrelatie op te bouwen. Deze aanpak zorgt voor vitale leiders en uiteindelijk voor vitale medewerkers.

HumanHabits organiseert in het vervolg op dit webinar ook de persoonlijk leiderschapstrainingen: “Inspirational leadership in one day” & “Inspirational leadership all the way”.

Meld je nu aan voor deze uitzending van dit gratis webinar op donderdag 24 september 2020 om 12:00 uur, vanuit de Studio in Amsterdam.

powered by

Top