Workshops met impact overal online middels onze

Webinars

Workshops met impact overal online middels onze

Webinars

by soeredj
Onze hectische wereld vraagt een pakkende wijze om anderen te bereiken en te beraken in leiderschap, teamsamenhang en communicatie. Met onze webinars hou je focus binnen jouw functiegebied middels zelfkennis, zelfwaardering, zelfvertrouwen. Kijk snel in onze agenda voor de geplande webinars!

De kracht van webinars

Met onze webinars over Persoonlijk Leiderschap, Teamsamenhang en Communicatie bereiken we de nieuwe leiders van deze tijd. De impact is groot door middel van de samenwerking met ervaren en bekende co-trainers en ondernemers, die elke keer weer binnen 60 minuten samen met HumanHabits een inspirerende grondslag hebben. Live en OnDemand te bekijken!

 

Online Seminar

Samen met het platform van Online Seminar, kunnen we een online stabiele omgeving aanbieden, die wereldwijd wordt ondersteund met de laatste ontwikkelingen op gebied van veiligheid, data-ontwikkeling en de technische kwaliteiten die benodigd zijn om HumanHabits “online” te houden.

Wil je een eigen omgeving binnen Online Seminar voor interne en externe communicatie? Vanuit de samenwerking tussen Online Seminar en HumanHabits kunnen verschillende content aanbieden:
– Identiteit
– Vitaliteit
– Beweging
– Voeding
– Persoonlijk Leiderschap

Neem vandaag nog contact op!

Webinars

Onze webinars worden aangeboden in een lidmaatschapsvorm aan organisaties. Tevens kunnen we op verzoek webinars specifiek aanpassen naar de behoefte van de klant. Voor deze “op maat” gemaakte webinars maken we graag een afspraak voor een inventarisatie.

 • Leiderschapsontwikkeling
 • Teamsamenhang
 • Communicatie
 • Effectieve Sport Coaching
 • Vitaliteit

Onze webinars zijn allemaal live en on demand te bekijken. Deze webinars staan vermeld in de agenda. Als je een organisatie lidmaatschap hebt bij HumanHabits, dan kun je tegen een laag tarief gebruikmaken van de dienstverlening.

Éénmalig gebruikmaken van een webinar is tegen een marktconform tarief.

Door onze unieke en stabiele platform, zijn de webinars wereldwijd in een veilige omgeving bij te wonen vanuit mobiele telefoon, tablet, laptop of computer.

 1. Inspirerende presenters
 2. Gericht doelgroep bereiken
 3. 60 minuten focus kunnen behouden
 4. Meetbare resultaten behalen middels slimme online vraagstukken
 5. Direct vragen beantwoorden van de deelnemers
 6. Data management van elke webinar
 7. Webinars zijn ook On Demand te volgen

Door het grote bereik van mensen middels onze webinars, kun je als organisatie kostenbesparend werken om een hoog rendement te bereiken. Voordelen zijn:

 1. Éen webinar meerdere keren on demand gebruiken per jaar
 2. Geen minimale aantal deelnemers benodigd voor de webinars
 3. Geen vaste training locatie nodig
 4. Geen cateringskosten
 5. Geen reiskosten declaraties
Soeredj Monorath
TRAINER-COACH

“Behandel mensen zoals zij behandeld willen worden” is de basis van mijn inspiratie voor jou. Ik help je graag op weg naar persoonlijke ontwikkeling in leiderschap, teamsamenhang en communicatie.

Top