(Leiderschap + Teamsamenhang) * Communicatie =

Teambuilding

(Leiderschap + Teamsamenhang) * Communicatie =

Teambuilding

by soeredj
Kan samenwerken in jouw team nog effectiever? Vind je het lastig jouw medewerkers aan te sturen, zodat zij eigenaarschap nemen? Snap jij soms ook niet hoe een ander tot zijn beslissing komt? Kan jij de gedachtegang van de ander ook niet altijd volgen? Haal je opgelucht adem als iemand hetzelfde redeneert als jij? Kan je met de één heel makkelijk schakelen en met de ander helemaal niet?

Tijd om tot de juiste teamsamenhang te komen!

Gedragsvoorkeursstijlen

“Great talents are the loveliest and often the most dangerous fruits on the tree of humanity. They hang upon the most slender twigs that are easily snapped off.” Als we de mensen écht leren kennen vanuit hun gedragsvoorkeursstijlen, dan weten we wat de talenten en aandachtspunten zijn om het hoogste rendement te halen voor de organisatie.

Samenwerken

“The wicked leader is he who the people despise. The good leader is he who the people revere. The great leader is he who the people say, ‘We did it ourselves’.” Dit wist Lao Tzu te beschrijven tijdens zijn tocht om wijsheden te delen met anderen. De kunst is ook om te achterhalen wie de teamleden zijn binnen de organisatie en vervolgens hun met elkaar verbinden, zodat ze zelf de werkzaamheden oppakken zoals gewenst vanuit de missie, visie en strategie van de organisatie.

Teambuilding stappenplan

Bouw aan de performance van jouw team door elkaar daadwerkelijk te leren kennen, alvorens allerlei doelstellingen te formuleren die toch niet “landen” bij je collega’s. Onze inspirerende teambuilding sessies helpen je tot de juiste plezierige teamsamenhang.

  • Wat zijn de gedragsvoorkeursstijlen van de teamleden?
  • Wat zijn de normen en waarden van de teamleden?
  • Wat zijn de persoonlijke en zakelijke interesses van de teamleden?
  • Wat is de missie, visie en strategie van de organisatie?
  • Welke doelstellingen dienen gerealiseerd te worden?
  • Welke vormen van inspiratie passen bij dit team?

Inhoud, planning en prijsopgave op basis van inventarisatie. Neem contact op voor het vervolg.

Inhoud, planning en prijsopgave op basis van inventarisatie. Neem contact op voor het vervolg.

Inhoud, planning en prijsopgave op basis van inventarisatie. Neem contact op voor het vervolg.

Soeredj Monorath
TRAINER-COACH

“Behandel mensen zoals zij behandeld willen worden” is de basis van mijn inspiratie voor jou. Ik help je graag op weg naar persoonlijke ontwikkeling in leiderschap, teamsamenhang en communicatie.

Top