samen met Giel Beelen in de uitzending van KUKURU #147

Podcast & YOUTUBE video: Soeredj Monorath over DISC, Vedische wetenschap en doelen stellen | KUKURU #147

https://open.spotify.com/episode/1j0rXdonLqOhSdtUfbyJTL?si=eDnZ7JNXSZqAk341BUFUqQ

In deze KUKURU aflevering is Soeredj Monorath te gast. “Daar waar 2 werelden samen komen ontstaat een 3e” en dat is gebeurd in het gesprek met Soeredj. Een mooi gesprek over DISC: Dominant, Invloed, Stabiel, Conciëntieus. Ofwel wie ben je? Wat ben je? Hoe ben je? En waarom ben je?

Dat zou je weer kunnen vertalen naar hoe ga je om met anderen, problemen, veranderingen en regels/afspraken. Als je weet hoe jij bent en een ander is kun je daar makkelijker rekening mee houden in de dagelijkse omgang.

Soeredj Monorath is eigenaar van HumanHabits, ontwikkelaar van het Team Cohesion System en Effectieve Sport Coaching, tevens gecertificeerd DISC trainer-coach op het gebied van werving & selectie, teambuilding, situationeel leiderschap, sales en sport coaching.

We hebben het onder andere over doelen stellen, persoonlijk leiderschap en menselijk gedrag in kaart brengen. Hoe analyseer je gedrag en wat zijn effectieve communicatievaardigheden?
Maar ook zijn persoonlijke spirituele reis komt aan bod. Dus het gaat over ayurveda, astrologie en andere vedische wetenschap. En ook tantra komt nog even aan bod.

​Zoals gewoonlijk komen zijn favoriete boeken en zijn ochtendritueel ook aan bod. En hoe kijkt hij aan tegen de dood? Benieuwd naar ons gesprek of wil je meer van Soeredj bekijken? Check https://kukuru.nl/soeredj

by

samen met Giel Beelen in de uitzending van KUKURU #147

Podcast & YOUTUBE video: Soeredj Monorath over DISC, Vedische wetenschap en doelen stellen | KUKURU #147

https://open.spotify.com/episode/1j0rXdonLqOhSdtUfbyJTL?si=eDnZ7JNXSZqAk341BUFUqQ

In deze KUKURU aflevering is Soeredj Monorath te gast. “Daar waar 2 werelden samen komen ontstaat een 3e” en dat is gebeurd in het gesprek met Soeredj. Een mooi gesprek over DISC: Dominant, Invloed, Stabiel, Conciëntieus. Ofwel wie ben je? Wat ben je? Hoe ben je? En waarom ben je?

Dat zou je weer kunnen vertalen naar hoe ga je om met anderen, problemen, veranderingen en regels/afspraken. Als je weet hoe jij bent en een ander is kun je daar makkelijker rekening mee houden in de dagelijkse omgang.

Soeredj Monorath is eigenaar van HumanHabits, ontwikkelaar van het Team Cohesion System en Effectieve Sport Coaching, tevens gecertificeerd DISC trainer-coach op het gebied van werving & selectie, teambuilding, situationeel leiderschap, sales en sport coaching.

We hebben het onder andere over doelen stellen, persoonlijk leiderschap en menselijk gedrag in kaart brengen. Hoe analyseer je gedrag en wat zijn effectieve communicatievaardigheden?
Maar ook zijn persoonlijke spirituele reis komt aan bod. Dus het gaat over ayurveda, astrologie en andere vedische wetenschap. En ook tantra komt nog even aan bod.

​Zoals gewoonlijk komen zijn favoriete boeken en zijn ochtendritueel ook aan bod. En hoe kijkt hij aan tegen de dood? Benieuwd naar ons gesprek of wil je meer van Soeredj bekijken? Check https://kukuru.nl/soeredj

by soeredj

by soeredj

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Top