Leiderschapsstijlen, teamsamenhang en communicatie enthousiast verwerkt in

Inspiratie Sessies

Leiderschapsstijlen, teamsamenhang en communicatie enthousiast verwerkt in

Inspiratie Sessies

by soeredj
De inspiratie sessies van HumanHabits geven een boost aan jou en het team! Een team dat meteen van “Good 2 Great” zal gaan door specifiek afgestemde inhoud voor de doelgroep.

Interactieve inspiratie sessies

De inspiratie sessies zijn afgestemd op de doelgroep, interactief, hands-on, en geven meteen een positieve boost. Niet alleen de sfeer wordt direct verbeterd, maar deelnemers worden ook uitgedaagd om met een frisse blik hun comfortzone te vergroten. Tevens leren ze op een nieuwe wijze naar hun leiderschapsstijl, hun aandeel in teamsamenhang en hun communicatie voorkeursstijl te kijken.

 

 

 

Maatwerk leidt tot succes

Sommige organisaties lopen tegen een muur aan binnen de huidige bedrijfsvoering en slagen er niet in om hun kern te herdefiniëren. We helpen organisaties inspiratie te vinden, vaak binnen eigen mogelijkheden, samen met nieuwe klantinzichten en mogelijkheden om hun werkwijze te vernieuwen. We ontwikkelen inzichten die werken voor onze relaties. Onze aanpak en aanbevelingen zijn sterk op maat en leiden tot praktische acties.

Voordelen inspiratie sessies

Onze inspiratie sessies zijn goed voorbereid door een uitgebreide inventarisatie en uitgewerkt in oefeningen, zo ook visueel gemaakt middels video en prezi. Onze presenter begeleidt de deelnemers naar een inspirerende ervaring!

  • Onderwerp afgestemd op de doelgroep
  • Interactief
  • Praktisch toepasbaar
  • Veilig en vertrouwde omgeving
  • Wederzijds respect
Soeredj Monorath
TRAINER-COACH

“Behandel mensen zoals zij behandeld willen worden” is de basis van mijn inspiratie voor jou. Ik help je graag op weg naar persoonlijke ontwikkeling in leiderschap, teamsamenhang en communicatie.

Top