Jij maakt het positief verschil in persoonlijk leiderschap...

Als je weet wat jouw gedragsvoorkeursstijl is!

Jij maakt het positief verschil in persoonlijk leiderschap...

Als je weet wat jouw gedragsvoorkeursstijl is!

by soeredj
TRAINING & COACHING
Wij zijn HumanHabits! Het training- en coaching instituut voor persoonlijk leiderschap voor mensen in de sport en het bedrijfsleven. Tijdens onze intensieve en praktische trainingen dagen we je uit op zelfkennis, zelfwaardering en zelfvertrouwen. Je leert hoe je bewust en op elk moment de juiste combinatie van jouw kwaliteiten in gedrag, waarden en interesses, en die van anderen, het beste inzet in leiderschap, teamsamenhang en communicatie.

Pak de kans om lid te worden van een gevestigd adviesbureau en samen te werken met leiders in jouw vakgebied om inzicht, ervaring en echte waarde toe te voegen vanuit gedragsvoorkeursstijlen.

Wij geloven dat het verbeteren van onze impact op de maatschappij onze organisatie versterkt en ons zakelijke doel vervult. Ontdek de waarden die wij elke dag uitdragen.

Klanten rekenen op ons om hen te helpen onzekerheid om te zetten in mogelijkheden en snelle verandering in blijvende vooruitgang. Ons team weet te anticiperen, samen te werken en te innoveren.

EFFECTIEVE SPORT COACHING

Het snel en effectief inzichtelijk krijgen van het gedrag en communicatiestijl van de trainer-coach, zo ook van de trainees, om vervolgens de beste communicatieve afstemming te krijgen binnen een veilig en vertrouwde relatie tussen beide individuen.

PERSOONLIJK LEIDERSCHAP

Professionele coaching biedt andere perspectieven op persoonlijke uitdagingen. Het helpt bij het ontwikkelen van besluitvormingsvaardigheden, het versterkt de interpersoonlijke effectiviteit en het vergroot het vertrouwen.

WORD JIJ ONZE TRAINER-COACH CONSULTANT?

Wij zijn op zoek naar zzp-partners om Effectieve Sport Coaching landelijk onder de aandacht te brengen bij sportverenigingen.

Top