De ultieme Trainer-Coach Consultant die is in staat om

de inter- en intra persoonlijke skill sets te vergroten.

De ultieme Trainer-Coach Consultant die is in staat om

de inter- en intra persoonlijke skill sets te vergroten.

by Soeredj Monorath
HOE WE AAN DE SLAG GAAN
Jouw comfortzone heeft een bereik wat ongekend is. Heb je al ondervonden wat deze is? Onze Trainer-Coach Consultants helpen je om te ontdekken wat jouw comfortzone nu is en welk potentieel er is om deze aanzienlijk te vergroten. Wil je de uitdaging aangaan?

Het is onze missie om de waarde van een organisatie via mensen te vergroten. Hoe doen we dit? Door het meetbaar maken van gedrag en communicatie van teamleden en het meetbaar maken van leiderschap, teamsamenhang en communicatie. Wij werken tevens met een zeer getalenteerd en geïntegreerd team van breed georiënteerde Trainer-Coach Consultants, die met de juiste interventie aan de slag gaan.

Soeredj is eigenaar van HumanHabits, ontwikkelaar van het Team Cohesion System en Effectieve Sport Coaching, tevens gecertificeerd DISC trainer-coach op het gebied van werving & selectie, teambuilding, situationeel leiderschap, sales en sport coaching.

Na het behalen van zijn propedeuse fysiotherapie heeft Soeredj gebruik mogen maken van de mogelijkheid om de basis te leggen voor zijn huidige werkzaamheden in de sportbranche en zakelijke dienstverlening, middels zijn HBO Informatica opleiding. Zaken als informatiekunde, informatica, bedrijfskunde, sales & marketing en economie hebben hem geholpen om verder te kunnen kijken dan zijn toenmalige basketbal carrière bij diverse clubs op landelijk niveau.

Zijn basketbal carrière heeft hem 3 landelijke titels en 2 bekerfinales gebracht en zo ook volwassenheid in het leiden van teams. Deze volwassenheid is met vallen en opstaan in het ondernemerschap tot de juiste rijping gekomen.

Zijn ambitie is een positieve confrontatie aan te gaan met eenieder, zonder ervoor weg te lopen. “Daar waar twee werelden samenkomen, ontstaat er een derde.” Dit is de ene regel die hij bij zich draagt, de andere is: “behandel mensen zoals zij behandeld willen worden.” Beide levensregels komen steeds terug in de trainingsvormen en consultancy, die hij met enthousiasme in praktijk weet te brengen binnen de organisatie, voor de klanten van HumanHabits.

Met grote waardering voor zijn mentoren, is hij gezamenlijk concepten gaan ontwikkelen om de (top)sportbranche en het bedrijfsleven te bedienen, om een hoger rendement te genereren door een verbeterde communicatie tussen mensen onderling (personeel onderling, personeel met klanten, management met personeel). De behaalde resultaten zijn vooraf gedefinieerd en door gedetailleerde testcases en praktische ervaringen tot stand gekomen.

Reacties kun je sturen naar: soeredj@humanhabits.com.

LinkedIn, Facebook, Twitter, Instagram, YouTube

Top