Platina Regel

Behandel mensen zoals zij behandeld willen worden!

Platina Regel

Behandel mensen zoals zij behandeld willen worden!

by Soeredj Monorath
MOGELIJKHEDEN EN ERVARING
In 1997 is de leerschool van ons begonnen bij Roy Ramdjanamsingh, DISC specialist van Q4 Profiles. Hij legde de basis door gedragsprofielen te ontwikkelen voor verschillende toepassingen, HumanHabits maakt gebruik van deze gedragsprofielen om praktisch toepasbare oplossingen te maken voor de trainer-coach en leiderschapsstijlen.
Het gedragsprofiel wat Roy heeft gemaakt samen met zijn team, heeft de mogelijkheid om binnen 20 minuten iemand zijn of haar gedrag (hoe doe je dingen), normen en waarden (waarom doe je ze op die wijze) en interesses (energie besteding), meetbaar te maken met een waarheidsgetrouwheid van zeer hoog percentage. Tevens zijn er handige producten ontwikkeld om gedragsprofielen beter te begrijpen en te gebruiken in verschillende branches.

Soeredj Monorath van HumanHabits heeft het boek geschreven: “Gedragsanalyses en Effectieve Communicatiestrategieën.” Hierin staat een makkelijk te begrijpen werkwijze beschreven wat van grote invloed kan zijn op het succes van de fitness-, sport- en health professionals.

Dit boek is te bestellen via onze shop, bestel nu…
humanhabits_homepage

HumanHabits leidt ook trainer-coaches op om zelfstandig te kunnen werken met de producten en dienstverlening als consultant. Samen met Q4 Profiles verzorgen wij een certificatie van vier dagen, om zodoende goed te kunnen werken met de profielen en de praktische oplossingen van HumanHabits. Je ontvangt een certificaat als trainer-coach consultant van HumanHabits.

HumanHabits begeleidt de trainer-coach consultant na certificatie en coachte gedurende de samenwerking om maximaal succes te behalen.

21034704_PPoint_TeamCohesion.pptx

“Autoriteit zijn en blijven op gebied van gedrag en communicatie in de (sport)wereld.”

 

 

 

 

humanhabits_homepage

“Behandel mensen zoals zij behandeld willen worden.”

 

 

 

 

 

Onze werkwijze

We investeren in de ontwikkeling van leiderschapsstijlen en hun intrinsieke motivatie, om onze reputatie op de markt te verbeteren, ons merk te definiëren en uit te breiden, zo ook onze reputatie voor innovatie te versterken.

Ons doel is om veel kennis en positieve energie te geven aan onze klanten, wat wij uit onderzoeken en ervaringen hebben mogen verwerven, van onze professionele dienstenorganisatie en die van co-auteurs in de academische wereld en het bedrijfsleven.

Onze doelgroep

Wij kunnen onze klanten helpen met training en coaching voor werving & selectie (preselection), teambuilding, situationeel leiderschap, verkoopadvies en (sport)coaching.

Wij richten ons op de nieuwe leiders binnen het bedrijfsleven en de trainer-coach binnen consultancy en sportwereld. Door hun zelfkennis en zelfwaardering te ontwikkelen, realiseren we doelgericht het zelfvertrouwen.

HOE KUNNEN WE JOU HELPEN?
“It is hard to fail, but it is worse never to have tried to succeed.” – Theodore Roosevelt
Top