Yesterday is history, tomorrow is a mystery, today is a gift,

which is why we call it the present.

Yesterday is history, tomorrow is a mystery, today is a gift,

which is why we call it the present.

by Soeredj Monorath
Onze passie willen we met je delen, zoals onze mentor de mogelijkheden heeft gegeven om het DISC-model aan te leren! Je krijgt de mogelijkheid een gevalideerde vragenlijst in te vullen en kosteloos een beknopt profiel te krijgen.
Dit beknopt profiel geeft een indicatie van jouw gedragsvoorkeursstijl, als je een uitgebreid profiel zou willen maken, neem dan contact op via profielmaken@humanhabits.com.
Maak nu jouw beknopt profiel door contact op te nemen, klik hier. Je ontvangt dan een email en gaat dan naar de website van de leverancier Q4 Profiles om de vragenlijst in te vullen. Vul de vragenlijst in zonder je te laten afleiden. Je ontvangt na afronding een email met het beknopt profiel en een herkenningsvraag om te beantwoorden.

Een gevalideerde vragenlijst invullen

Dit is meer dan zomaar even snel een paar vragen. Dit is een gevalideerde vragenlijst die ervoor zorgt dat en naast de D, I, S of C ook een tweede stijl wordt toegevoegd, waardoor de uitkomst specifieker is dan je misschien gewend bent van andere profielen. In basis is dit waar de theorie over gaat, namelijk dat ieder mens alle vier de gedragsstijlen in zich heeft en de intensiteit bepaald wat de invloed is op het gedrag. Helaas constateren we dat door interpretatie de focus vaak ligt op slechts 1 of maximaal 2 van de 4 stijlen. Daarom bevatten de uitgebreide profielen van Q4 Profiles altijd een weergave van de vier gedragsstijlen en de intensiteit waarin deze bij een persoon voorkomen.

Inspiratiesessie of workshop

We willen dat je op een juiste manier kennis maakt met de passie die ons al jarenlang dagelijks beweegt. Wij nodigen je van harte uit de vragenlijst in te vullen en ontmoeten je graag om meer informatie te verstrekken, tijdens een van de inspiratiesessies of workshops van HumanHabits.

Soeredj Monorath
TRAINER-COACH

Als je vragen hebt betreffende het beknopt profiel, stuur dan een email met jouw vraagstuk.

Top