Wij helpen trainer-coaches succesvolle mogelijkheden te vinden op gebied van gedrag en communicatie.

Praktisch toepasbare oplossingen voor jou.

Wij helpen trainer-coaches succesvolle mogelijkheden te vinden op gebied van gedrag en communicatie.

Praktisch toepasbare oplossingen voor jou.

by Soeredj Monorath
Ben jij een Trainer-Coach, Personal Trainer, Fitness Professional, Bootcamp Trainer, Voedingsdeskundige of Fysiotherapeut? Dan hebben we vanuit HumanHabits een handige werkwijze voor je beschikbaar: “Effectieve Sport Coaching”.

Meer rendement

Zou jij ook meer rendement willen halen uit jouw coaching? Wil jij jouw trainee beter leren begrijpen? Wil je weten wat er in het persoonlijk- en teamproces speelt en daarop adequaat handelen? Schrijf je dan snel in voor de workshop “Trainer-Coach; Effectieve Sport Coaching”.

Te veel coaches laten rendement liggen op hun kernactiviteiten. Meer dan 80% van de trainer-coaches zegt dat ze niet eens dicht bij het volledige potentieel van hun kernactiviteiten komen. Onze trainer-coach consultants helpen trainer-coaches bij het vinden van het onbenutte groeipotentieel en de niet-gerealiseerde mogelijkheden in hun training en coaching.

Praktisch toepasbaar

Trainer-coaches willen sneller en beter hun trainees leren kennen. We helpen trainer-coaches succesvolle mogelijkheden te vinden op gebied van gedrag en communicatie, samen met nieuwe inzichten en mogelijkheden, om zo hun coaching model te vernieuwen. We ontwikkelen praktisch toepasbare inzichten die werken voor onze klanten. Onze aanpak en aanbevelingen zijn innoverend en leiden tot makkelijke praktische acties voor de trainer-coach.

Belangrijkste voordelen van Effectieve Sport Coaching

Communicatiegerichte trainer-coaches bouwen een relatiecyclus op die we het rendementswiel noemen. Wij helpen trainer-coaches in elke groeifase, ontwikkelen oplossingen op maat en werken samen met alle niveaus van jouw coaching model.

 • Wij helpen je het gedrag van jezelf en van de trainee te begrijpen
 • We helpen barrières voor innovatie te slechten
 • We helpen jouw coaching model af te stemmen op de belangrijkste doelstellingen
 • We helpen trainer-coaches loyale trainees te krijgen en te koesteren

Deze workshop is voor alle trainers en coaches van verschillende sporten, individueel of teamsport. Zo ook voor andere dienstverlenende fitness-, health- en sportprofessionals.

Als je jezelf hebt aangemeld voor de workshop Effectieve Sport Coaching in onze agenda, ontvang je van ons de uitnodiging om je eigen Trainer-Coach Profiel te maken.

In de voorbereiding vul je online een vragenlijst in en daar komt een Trainer-Coach Profiel uit. Jouw kwaliteiten en aandachtspunten worden automatisch beschreven in een profiel, deze ontvang je tijdens een workshop van 4 uur.

Na het invullen van de vragenlijst, ontvang je via email een “herkenning”, zodat je kunt aangeven in hoeverre de eerste korte beschrijving bij je past. Normaliter is dit 90%.

Het complete profiel ontvang je persoonlijk van HumanHabits samen met een werkboek tijdens de workshop.

Tijdens de workshop “Effectieve Sport Coaching” leer je de volgende zaken:

 • Wat is de voorkeursstijl van de Trainer-Coach?
 • Wat zijn de voorkeursstijlen van de Trainees?
 • Hoe maak je gebruik van Observatie Profielen?
 • Hoe stem je effectieve communicatie af?
 • Hoe kun je gebruikmaken van een teamoverzicht?
 • Hoe stem je diverse trainingen af op verschillende gedragstypen?
 • Hoe behoud je trainees voor lange tijd?

Na de workshop kun je zelfstandig aan de slag met “Effectieve Sport Coaching”.

Je ontvangt na de workshop ook een persoonlijk afgestemde DISCoveryWorkflow (handige mobiele stappenplan en presentatie software), als je dit als meerprijs optie hebt gekozen. Je kunt ook online deelnemen aan continue video-coaching, maandelijkse webinars en indien wenselijk, persoonlijk gecoachte worden door HumanHabits in ondernemerschap. Dit doen we middels een werkwijze: (Strategie * Uitvoering) * Vertrouwen = Optimaal Resultaat, in combinatie met Socratisch Coachen.Deelname aan de workshop “Effectieve Sport Coaching, inclusief alle producten:

 • Workshop + Catering
 • Trainer-Coach Profiel handmatig ingebonden & online pdf
 • Debriefing van jouw profiel
 • 10 Observatie Profielen
 • TeamGrid Trainees
 • Werkboek
 • Online video-coaching modules
 • Online gebruik van backoffice met jouw profielen
 • Kwartaal webinar met 50% korting

Totaal investering: €950,00 ex btw (Je betaalt €350,00 ex btw voorafgaande het invullen van het Trainer-Coach Profiel, daarna 12 maanden €50,00 ex btw middels automatische incasso.)

Meerprijs €250,00 ex btw voor de DISCoveryWorkflow of maandelijkse deelbetaling via automatische incasso.

Je kunt eventueel gesponsord worden vanuit de organisatie waar je werkt, middels opleidingsgelden die aftrekbaar zijn of vanuit maatschappelijke sportsponsoring. Per individu dienen we er samen naar te kijken wat de mogelijkheden zijn.

Persoonlijke coaching is verbonden aan een meerprijs per projectperiode van 6-12 maanden.

Soeredj Monorath
TRAINER-COACH

Ik zal je helpen de juiste weg te vinden met Effectieve Sport Coaching, met een aangepast plan om je verder vooruit te helpen.

Top