Ben jij een Trainer-Coach, Personal Trainer of Bootcamp Trainer? Dan hebben we vanuit HumanHabits een handige werkwijze voor je beschikbaar: “Effectieve Sport Coaching”.

Door je trainees beter en sneller te leren kennen in hun communicatiestijl, kun je jouw werkwijze en trainingen beter afstemmen op de trainees. Je stemt de communicatie persoonlijk af.

In de voorbereiding vul je online een vragenlijst in en daar komt een Trainer-Coach Profiel uit. Jouw kwaliteiten en aandachtspunten worden automatisch beschreven in een profiel, deze ontvang je tijdens een workshop van 4 uur. Na het invullen van de vragenlijst, ontvang je via email een “herkenning”, zodat je kunt aangeven in hoeverre de eerste korte beschrijving bij je past. Normaliter is dit 90%. Het complete profiel ontvang je persoonlijk van HumanHabits samen met een notitie-werkboek.

Tijdens de workshop “Effectieve Sport Coaching” leer je de volgende zaken:

 • Wat is de voorkeursstijl van de Trainer-Coach?
 • Wat zijn de voorkeursstijlen van de Trainees?
 • Hoe maak je gebruik van Observatie Profielen?
 • Hoe stem je effectieve communicatie af?
 • Hoe kun je gebruikmaken van een teamoverzicht?
 • Hoe stem je diverse trainingen af op verschillende gedragstypen?
 • Hoe behoud je trainees voor lange tijd?

Na de workshop kun je zelfstandig aan de slag met “Effectieve Sport Coaching”. Je ontvangt na de workshop ook een persoonlijk afgestemde DISCoveryWorkflow (handige mobiele stappenplan en presentatie software), als je dit als meerprijs optie hebt gekozen. Je kunt ook online deelnemen aan continue video-coaching, maandelijkse webinars en indien wenselijk, persoonlijk gecoachte worden door HumanHabits in ondernemerschap. Dit doen we middels een werkwijze: (Strategie * Uitvoering) * Vertrouwen = Optimaal Resultaat, in combinatie met Socratisch Coachen.

Deelname aan de workshop “Effectieve Sport Coaching, inclusief alle producten:

 • Workshop + Catering
 • Trainer-Coach Profiel handmatig ingebonden & online pdf
 • Debriefing van jouw profiel
 • 20 Observatie Profielen
 • TeamGrid Trainees
 • Personifieerde notitie-werkboek + pen
 • Online video-coaching modules met wachtwoord via Vimeo
 • Online gebruik van backoffice met jouw profielen
 • Maandelijkse webinar met 50% korting

 

Totaal investering: €950,00 ex btw (Je betaalt €350,00 ex btw voorafgaande het invullen van het Trainer-Coach Profiel, daarna 24 maanden €25,00 ex btw middels automatische incasso.)
Meerprijs €250,00 ex btw voor de DISCoveryWorkflow.

Je kunt eventueel gesponsord worden vanuit de organisatie waar je werkt, middels opleidingsgelden die aftrekbaar zijn of vanuit maatschappelijke sportsponsoring. Per individu dienen we er samen naar te kijken wat de mogelijkheden zijn.

Persoonlijke coaching is verbonden aan een meerprijs per projectperiode van 6-12 maanden.

Bekijk de presentaties:

Effectieve Sport Coaching – Trainer-Coach

Effectieve Sport Coaching – Personal Trainer

 

Voor trainer-coaches:

Instrument: Q4 Profiles Persoonlijke Trainer Coach Profiel, DISC + (eventueel) Q4 Speler Observatie Profiel + Teamgrid + DiscoverWorkflow.

Aanpak: We analyseren de trainer-coach in alle facetten van het vak, maar kijken ook naar de voorkeuren van de individuele spelers.

Door het mensinzicht te vergroten begrijpt de trainer-coach niet alleen zichzelf beter, maar ook de spelers (en anderen die bij het team zijn betrokken).coach human habits

Resultaat: Meer inzicht in mensen in alle facetten van het trainen en coachen en dus een optimale (team)prestatie.

Voor sporters:

Q4 Persoonlijk Sport Profiel

Instrument: Q4 Persoonlijke Sport Stijl Analyse DISC

Aanpak: De sporter krijgt praktische tips die hem of haar verder helpen in zijn sport. Hoe gaat de sporter bijvoorbeeld van nature om met bepaalde situaties? Wat is zijn drive? Hoe reageert hij op bepaalde mensen? En wat zijn zijn sterke- en aandachtspunten?

Resultaat: De sporter leert zichzelf beter kennen en gaat daardoor effectiever om met gebeurtenissen tijdens de training en de wedstrijd. Bovendien groeit zijn begrip voor teamgenoten, trainer en coach. Het resultaat: optimale prestaties.

 

If you wait, all that happens is that you get older.

The strongest principle of growth lies in the human choice.

Contactgegevens

HumanHabits
06 29272756
sport@humanhabits.com