Effectieve Sales Coaching

Effectieve Sales Coaching

by Soeredj Monorath

“Weet jij wie de klant is?” Dit is de belangrijkste vraag in opvolging van wat jouw eigen voorkeursstijlen zijn in communicatie. Als je namelijk het antwoord positief kunt geven ben je al een heel eind op weg, als je het ook nog eens in 2 minuten kunt doen, ben je spekkoper. Je hoeft nu niet meer met aannames te werken, je kunt nu concreet en werkelijk met de klant omgaan. Dan kunnen we nu aan de slag om het percentage afsluiten te vergroten. succes-resize

Praktische tip: Heb je overeenkomsten met een klant en voel je een “klik”, dan heb je overeenkomsten in gedrag en communicatie. Kan je een ander niet plaatsen, dan heb je gedragsverschillen. Beide klanten hebben specifieke aandacht nodig.

Instrument: Q4 Persoonlijke Commerciële Stijl Analyse + (eventueel) Q4 Commerciële Observatie Analyse + Sales Teamgrid

Aanpak: We analyseren de persoon zelf, maar belichten ook het verkoopperspectief. Hierbij staan we stil bij de individuele valkuilen en sterkten van de verkoper en hoe u het beste kunt omgaan met de verschillende individuele voorkeuren van de klant.

Resultaat: Meer slagkracht voor de verkoper, door te werken aan zelfkennis. En meer inzicht in de voorkeur van de klant: u gebruikt deze om uw eigen stijl op uw doelgroep af te stemmen.

[sp_testimonials_slider]

Contactgegevens

HumanHabits
06 29272756
sales@humanhabits.com

Top